Over Lekker Bezig!

Bij een gezonde sportieve omgeving hoort natuurlijk ook een verantwoorde kantine. Lekker Bezig is een doorlopend programma speciaal ontwikkeld voor voetbalverenigingen. Samen gaan we aan de slag om een steentje bij te dragen aan een gezondere kantine.

‘Lekker Bezig’ geeft heldere tips en recepten, voor zowel de club als voor de sporters. De kantinebeheerders geven we inspiratie, praktische hulp en goede voorbeelden, waarbij we leren van elkaar. En natuurlijk zorgen we ervoor dat het óók qua bedrijfsvoering een gezonde keuze betreft. Voor de jonge sporters zijn er bovendien leuke en leerzame workshops, die speciaal voor Lekker Bezig zijn ontwikkeld. 

Kortom, bij regelmatig bewegen hoort ook bewust eten. Dus stimuleren we het aanbieden van een gezond alternatief, bij zoveel mogelijk amateurverenigingen. Zo zijn wij, de clubs, spelers en ouders, samen lekker bezig!

Aan de slag met Lekker Bezig? 
Kijk dan op deze pagina!

Snel, makkelijk, lekker én verantwoord? Zeker als het gaat om eten en drinken in de voetbalkantine is dat een uitstekend idee. Want juist in een sportieve omgeving moet je altijd de keuze kunnen hebben om (extra) lekker bezig te zijn.

In kantines in heel Nederland voegen KNVB en Sligro daarom iets toe aan het assortiment zoals je dat al kent. Het zijn nieuwe producten en recepten met erg veel smaak. Ze geven je ook extra energie en maken je merkbaar fitter. Op die manier geven ze je telkens weer een goed gevoel. 

Gaandeweg het voetbaljaar bestaat het aanbod uit bijvoorbeeld fruit en groente, belegde broodjes, hartige en zoete snacks, dranken, soepen, wraps en repen. Maar dan verpakt in een hip en leuk jasje, zogezegd. Behalve enorm smaakvol zijn ze ook eenvoudig te bereiden. En eenvoudig aan de bar te bestellen. 

Aan de slag met Lekker Bezig?
Kijk dan op deze pagina!