Hippe Boterham kaas-radijs

2 min

Ingredi├źnten:

  • 2 sneden donker desembrood (Art.523906)
  • 2 plakken 30+ kaas (Art.817541)
  • een handjevol rucola (Art.45021)
  • 2 radijsjes in plakken (Art.596190)
  • 2 fijngesneden zongedroogde tomaatjes (Art.99321)

Bereidingswijze:

  1. Bak het brood af zoals aangegeven op de verpakking en laat het afkoelen
  2. Snijd ondertussen de radijsjes in plakjes en de zongedroogde tomaten in stukjes
  3. Snij 2 snee├źn van het brood
  4. Beleg 1 plak brood met 2 plakken 30+ kaas
  5. Leg daarop een handje rucola, 2 radijsjes (in plakjes) en 1 zongedroogde tomaat (in stukjes)
  6. Dek af met nog een snee brood
Presentatietip: Leuk om in een papieren puntzak te presenteren! Daardoor ook gemakkelijk mee te nemen naar buiten